Головна > Екскурсійні тури> Тур Париж + Амстердам! Місто закоханих Париж, вільний Амстердам + Берлін і Нюрнберг в одній подорожі!

Тур Париж + Амстердам! Місто закоханих Париж, вільний Амстердам + Берлін і Нюрнберг в одній подорожі!

Придбало 37 До завершення акції
  • Вартість
    до 11050 гривень
  • Знижка
    14%
Від
9500
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів. 

Збір на екскурсію на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А». Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А» о 8:30. Перетин кордону. Переїзд по території Польщі. При Наявності часу факультативна екскурсія в Кракові (16€). Після прогулянки запрошуємо спробувати смачну польську кухню на вечерю з келихом пива (16€).

Переїзд в готель. Поселення і нічліг.

День 2. Берлін. 

Сніданок. Переїзд в столицю Німеччини. Пересування по Берліну на екскурсії на громадському транспорті (квитки на транспорт оплачуються самостійно). Пішохідна екскурсія по Берліну, одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного.

У вільний час факультативні екскурсії: 

Автобусна екскурсія «Берлін крізь часи» (23 €) Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота. 

Музей Пергамон (26€+вх.квиток) - архітектурні шедеври Стародавнього світу: знамениті ворота Іштар з Вавилону, ворота Мілетського ринку - і всі ці скарби в оригіналі! 

Рекомендуємо екскурсію «Зачарований Берлін» (21€). Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале. 

Нічний переїзд в Амстердам.

День 3. Амстердам.

Зупинка на сніданок (оплачується додатково). Переїзд в Амстердам. Оглядова екскурсія по Амстердаму. Старі "вигнуті" будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика, спадкоємиця ювелірних традицій. Рекомендуємо прогулянку по мальовничим каналам Амстелу (16 €).  

Запрошуємо в екскурсію «По глибинці Голландії» (38 €). Фольклорне село вітряних млинів - Заансе Сханс і рибальське селище - Волендам - це дві перлини Північної Голландії. Ми побачимо старовинні вітрякі, які прикрашають береги річки Заан.Також, подивимось, як в симпатичних зелених сільських будиночках робиться твердий голландський сир. На фабриці національного взуття майстер вправно виріже дерев'яні черевички - кломпи, в яких голландці ходять до цих пір.  У нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабосолений оселедець, який приготований за старовинними рецептами! 

Поселення і ночівля на території Нідерландів.

День 4. Париж. 

Сніданок. Раннє виселення з готелю. Переїзд в Париж. Оглядова екскурсія "Магія Парижа". 

Вечірня програма "Вогні нічного Парижа" (23€), під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні. Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, і в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня - мерехтлива Ейфелева вежа. 

Ночівля на території Франції.

День 5. Париж. 

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Парижі. Пересування по місту на екскурсії на громадському транспорті (квитки на транспорт оплачуються додатково). 

Є можливість відвідати на вибір: Лувр (38€+вхідний квиток) - один з найбагатших музеїв в світі. Діснейленд (23€ + вх. квиток). Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Екскурсія «Все про Париж» (23€). Нас очікують: площа Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу - Гранд Опера, церква Мадлен, і в завершенні прогуляємося по парку Пале Рояль. Пішохідна екскурсія "Магічне серце Парижа" (23€). Екскурсія розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері. Далі ми прогуляємося по самому дивовижному куточку Парижа - кварталу Маре. Вузькі вулиці, майже незаймані століттями, допоможуть нам здійснити подорож у часі, де нас чекають замок королеви Марго, площа Шатле і вежа Санжак. Закінчимо нашу екскурсію на площі всіх закоханих, можна сказати головній площі відомого Латинського кварталу. Екскурсія "Монмартр - від мистецтва до романтики" (18€). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секре Кер. 

Сентиментальна Нормандія (68€). Побачимо приголомшливо красиві скелі узбережжя, які змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками. Далі на нас чекає Руан - найбільше норманське місто. Потім вирушаємо в Довіль - до господаря морського узбережжя. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль - старовинне рибальське селище на березі протоки Ла-Манш. 

Нічний переїзд до Німеччини в Нюрнберг.

День 6. Нюрнберг - Бамберг. 

Зупинка на сніданок (оплачується додатково). Приїзд в місто, де правили всі Німецькі імператори - середньовічний Нюрнберг. Екскурсія «Нюрнберг -імператорске місто» (16): Міська ратуша, Імператорський замок, ринкова площа, церква Богоматері з годинником "Менляйнлауфен", будинок-музей Дюрера, собори св. Себальда і св. Лоренцо. Вільний час.

Для всіх бажаючих пропонуємо, відвідаємо витончене за своєю красою баварське містечко - Бамберг (38€). Місто, наче з картинки - маленькі чудові будиночки з черепичними дахами, мости і містки на кожному кроці, старий рибальський квартал, єдина в світі ратуша, побудована на воді і безліч пивних таверн! 

Переїзд в Польщу. Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 7. Львів 

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд по території Польщі. При наявності часу рекомендуємо відвідати Вроцлав (16€). Повернення в Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А» о 23:30 Трансфер на залізничний вокзал. 



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 14% на автобусний тур до Німеччини, Франції та Нідерландів.

Автобусний тур Париж + Амстердам для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 9500 грн. замість 11050 грн. Знижка 14%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 12 лютого

- 3, 24, 26 березня

- 1, 7, 19, 25, 27 квітня

- 2, 6, 20 травня

Тривалість туру: 6 ночей/7 днів.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі в Берліні, Амсстердамі і Парижі.

Додатково оплачується: 

- Віза (консульський збір - 35 євро окрім пенсіонерів і дітей до 18 років + сервісний збір візового центру – 25 євро для всі). 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням. 

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 100 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту та порядок нічних переїздів, в разі їх наявності.

Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Проїзд комфортабельнм автобусом. 2факультативи у вартості туру. 2 дні в Парижі.
Від
9500
Рекомендуємо