Головна > Екскурсійні тури> Мрії збуваються! Автобусний тур в романтичний Париж і казковий Діснейленд зі знижкою 14%!

Мрії збуваються! Автобусний тур в романтичний Париж і казковий Діснейленд зі знижкою 14%!

Придбало 37 До завершення акції
  • Вартість
    до 7790 гривень
  • Знижка
    14%
Від
6700
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Маршрут: Львів - Будапешт - Відень - Париж - Діснейленд - Зальцбург - долина Зальцкаммергут - Егер - Львів.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів - Будапешт 

З ранку для туристів, які прибувають на Львівський ж.д. вокзал - трансфер на Термінал «А». 06:30-08:30 відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Будапешт. 

У Будапешті запрошуємо Вас на вечірню екскурсію по набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Для всіх бажаючих факультативна екскурсія по Будапешту (26€): Парламент, Академія наук, Королівський Палац, величні мости Будапешту через Дунай.

Переїзд, поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 2. Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер 

Сніданок. Виселення з готелю. Прибуття в Відень. Пішохідна обзорна екскурсія «Відень – столиця Габсбургів». Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна. У вільний час рекомендуємо: Величний Відень» (26€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це неповторний Відень: Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра, химерний будинок Хундертвасера, замок Бельведер. Скарбниця Габсбургів (18 € + вх. квиток). Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів (18€+вх.квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах. Відень - перекази і легенди (18 €). Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень - середньовічний: Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, «танцюючий годинник» - Анкерур.

Нічний переїзд до Парижу.

День 3. Париж - Ейфелева вежа 

Прибуття в Париж. Оглядова екскурсія «Перше побачення з Парижем». Поселення в готель. Вільний час (пересування передбачено на громадському транспорті).  Рекомендуємо: Побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту, відвідавши оглядовий майданчик Монпарнас (18€). Пішохідна екскурсія по Монмартру (18€) - мецці богемного світу Парижу. Автобусна екскурсія «Вогні нічного Парижа» (26€). З настанням сутінків Париж перетворюється на найромантичніше місце на землі. У нічному освітленні ще величніше виглядають Тріумфальна Арка, міст Мірабо, Марсове поле, Єлисейські поля. Ми також відвідаємо площу Трокадеро, з якої відкривається панорамний вид на Париж і Ейфелеву вежу. А ввечері рекомендуємо відвідати кабаре «Мулен Руж» (118€).

Повернення в готель. Ночівля.

День 4. Версаль - Діснейленд - Париж - Лувр 

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день в Парижі. Рекомендуємо факультативні екскурсії: Поїздка до Паризького Діснейленду (23€ + вх. квиток).  Версаль (30€+ вх. квток) - найбільший найрозкішніший палац Європи. Лувр (26€+вх. квиток) - розкішний королівський палац, найвідоміший і найбільший музей, де заховані всі скарби світу. Латинський квартал (21€) - Собор Паризької Богоматері + Латинський квартал.

Виїзд з Парижа. Нічний переїзд в Зальцбург.

День 5. Зальцкамергут - Гальштат - Зальцбург 

Переїзд в Зальцбург. Вільний час в Зальцбурзі. Зранку оглядова екскурсія в Зальцзбурзі. У вільний час рекомендуємо екскурсії: Озерний рай - долина Зальцкаммергут (60€). Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка. А найвідоміше з них - Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Соляну печера Бад Дюррнберг (18€+ вх. білет), де добування солі велося ще 2500 років тому племенами кельтів. На паромі під чарівну музику ми перетнемо підземне озеро, спустимся на швидкості зі спеціальних гірок до самого дна печер. А ще пропонуємо провести приємний вечір в Августинській пивоварні (30€) - найбільшій пивній Австрії. 

Переїзд в Угорщину. Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 6. Будапешт - Егер - Львів 

Сніданок. Виселення з готелю. Зранку запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вх. квиток оплачується окремо), пересування на громадському транспорті. Переїзд на Північ Угорщини. 

Повернення в Україну. Прибуття до Львова в комплекс Терминал «А» орієнтовно о 23:00. Трансфер з Комплексу Терминал «А» до залізничного вокзалу о 23:30.



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 14% на автобусний тур до Парижу.

Автобусний тур до Парижу для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 6700 грн. замість 7790 грн. Знижка 14%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру:

- 25 лютого

- 4, 15 березня

- 4, 9, 21 квітня

Тривалість туру: 6 днів/5 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі у Відні, Парижі, Зальцзбурзі.

Додатково оплачується: 

- Шенгенська віза угорська (консульський збір - 35 євро окрім пенсіонерів і дітей до 18 років + сервісний збір візового центру – 22 євро для всіх). 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 100 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
2 дні в Парижі. Можливість побачити Версаль. 3 обзорні екскурсії - у вартості туру.
Від
6700
Рекомендуємо