Головна > Новорічні тури> Санта зачекався! Подорож до Лапландії на Новий рік та Різдво зі знижкою 17% за 13500 грн.!

Санта зачекався! Подорож до Лапландії на Новий рік та Різдво зі знижкою 17% за 13500 грн.!

Придбало 18 До завершення акції
  • Вартість
    до 16270 гривень
  • Знижка
    17%
Від
13500
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Далеко-далеко на півночі, за Полярним колом, розташувалася зимова країна чудес - Лапландія. Саме тут, у фінській Лапландії, на горі Корватунтурі, разом з безліччю працьовитих гномів та ельфів живе Санта Клаус. 

Маршрут туру: Львів - Рига - Гельсінки - Рованіемі - Таллін - Львів.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів.

Зранку прибуття до Львова. Безкоштовні трансфери зі Львівського залізничного вокзалу в Термінал-А». В залежності від тати виїзду 6:30 -8:30 відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Ночівля в Литві.

День 2. Рига.

Сніданок в готелі. Прибуття в Ригу. Запрошуємо на обзорну екскурсію по Ризі. Рига - місто джазу, маленьких смачних тістечок, смачної кави і стильних кафе. Під час пішохідної екскурсії по Старій Ризі, ми прогудяємось вузенькими вуличками та послухаємо цікаві розповіді про старовинні будинки міста, познайомимося з багатьма архітектурними пам'ятками середньовіччя. 

Ночівля на території Естонії.

День 3. Гельсінкі.

Ранній сніданок. Переїзд в Порт. Відплиття поромом Гельсінкі. Нас чекає столиця Фінляндії - Гельсінкі. Вільний час або факультативна екскурсія по історичній частині Гельсінки (18€). Ми побачимо Старий Хельсінкі, з його мереживними дерев'яними будиночками, парками і набережними. Нічний переїзд по Фінляндії.

День 4. Рованіемі. 

Приїзд до Лапландії в Рованіемі.  Поселення в готель з 14.00 Вільний час. 

Для бажаючих факультативно за окрему плату: катання на упряжках з північними оленями або поїздка на ферму собак породи Хаскі. Порода Хаскі виведена спеціально для перевезення людей і вантажів в арктичних умовах. Ми познайомимося з цими дружелюбними тваринамиа прокатаємось на собічіх упряжках. 

Ночівля на території Фінляндії.

День 4. Рованіемі - Селище Санти + Санта Парк.

Сніданок. Поїздка в Селище Санти та Санта Парк (46€ + вхідний квиток в Санта Парк). Селище Санта Клауса знаходиться прямісінько на перетині з Полярним колом. У нас з вами буде можливість побачитися з Сантою і прошепотіти йому на вушко бажання, відвідати пошту Санта Клауса, щоб відправити друзям і рідним новорічні листівки. Далі наш шлях лежить в Санта Парк. Тут ми зможемо перетнути Полярне коло під землею в печері Санта Клауса, зустрітися з гномами і ельфами, проїхатись на підземному казковому поїзді. А у казковій кондитерській розфарбувати пряники та одразу їх з'їсти, а ще зробити безліч казкових речей!
 
Факультативна екскурсія в Snowland та сніговий готель (23€). Ми побачимо цілу країну, зроблену зі снігу. У величезному сніжному ресторані, все - стільці, крісла, меблі, світильники, камін і навіть посуд зроблені з льоду.

Вільний час. Ночівля на території Фінляндії.

День 6. Рованіемі.

Сніданок. Вільний час або факультативна поїздка в арктичний зоопарк Рануа (30€ трансфер + вхідний квиток оплачується самостійно). Нас чекає найпівнічніший зоопарк світу. Ми побачимо арктичних та північних диких тварин: білі і бурі ведмеді, рисі, вовки, лосі, сови, північні олені. Далі нас чекає магазин солодощів Санта Клауса і шоколадна лавка всесвітньо відомої марки Fazer.  

Переїзд по території Фінляндії. Ночівля на території Фінляндії.

День 7. Таллінн.

Сніданок. Прибуття в порт. Паромна переправа в Естонію. Прогулянка по Талліну - місту-музею під відкритим небом. Вільний час. Додатково за окрему плату можна відвідати пивоварню Beer House, часниковий ресторан Balthasar, ресторани зі середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts, ресторан Old Hansa або відправитись на екскурсію «Легенди та історії Старого Таллінна»(18€).  

Нічний переїзд в Україну.

День 8. Львів.

Час прибуття до Львова орієнтовно 21:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Львівського залізничного вокзалу.



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 17% на новорічний та різдвяний автобусний тур до Лапландії.

Святковий автобусний тур в Лапландію для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 13500 грн. замість 16270 грн. Знижка 17%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- Новорічний тур - 28.12.2017 - 04.01.2018.

- Різдвяний тур - 03.01. - 10.01.2018 та 05.01. - 12.01.2018.

Тривалість туру: 8 днів/7 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда.  

- Проживання в готелі 3* в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі.

- Проїзд на паромі Гельсінки-Талін та Талін-Гельсінки (без харчування).

Додатково оплачується: 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, розваги, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Віза 60 євро - в разі відсутності біометричного паспорту.

- Одномісне розміщення за бажанням – 220 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Квитки на паром у вартості туру.
Від
13500
Рекомендуємо