Головна > Новорічні тури> Автобусний тур до країн Бенілюксу на Різдво і Новий рік! Голландія, Бельгія, Люксембург + Німеччина! Новий рік в Амстердамі!

Автобусний тур до країн Бенілюксу на Різдво і Новий рік! Голландія, Бельгія, Люксембург + Німеччина! Новий рік в Амстердамі!

Придбало 26 До завершення акції
  • Вартість
    до 9318 гривень
  • Знижка
    12%
Від
8200
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Чудова можливість побачити різдвяні ярмарки одразу в 4-х країнах Старої Євопи! Який сподобається вам найбільше?! 

Ви відвідаєте 4 європейські країни і побачите найкрасивіші різдвяні ярмарки: розкішний Брюссель, затишний Люксембург, святковий Амстердам, сучасний Берлін та привітний Мюнхен. Скуштуєте імбірних пряників та гарячого глінтвейну, відчуєте неймовірну чарівну атмосферу свята і забажаєте найпотаємніше бажання одразу під всіма ялинками! Тож, не зволікайте бронюйте новорічний або різдвяний тур до Європи і поринайте у захоплюючі пригоди!

Маршрут: Львів - Берлін – Амстердам – Заансе Сханс – Волендам - Брюссель – Брюге – Гент – Люксембург – Трір – Мюнхен - Будапешт - Чоп - Львів.

ПРОГРАМА ТУРА:

День 1. Львів - Краків.

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А». Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А» орієнтовно о 08:30 ранку. Переїзд по території Польщі. При наявності часу рекомендуємо відвідати Краків + вечеря (36€). Нас чекає найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, Вавельський замок і середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, а потім смачна вечеря в затишному ресторанчику.

Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 2. Берлін.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в столицю Німеччини - Берлін. Пересування по місту на громадському транспорті (квитки оплачуються додатково). Пішохідна обзорна екскурсія по Берліну

У вільний час у нас буде можливість відвідати: музей Пергамон (26€+вх.квиток) - архітектурні шедеври Стародавнього світу в оригіналі. Автобусна екскурсія по Берліну (23€): могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота. Екскурсія «Зачарований Берлін» (21€), під час якої будемо насолоджуватися красою найсучаснішої площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале.

Переїзд в готель. Ночівля на території Німеччини.

День 3. Амстердам - Заансе Сханс - Волендам.

Сніданок. Переїзд в Амстердам. Оглядова екскурсія по Амстердаму. Старі будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам, Королівський палац, Райксмузеум, знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал, діамантова фабрика.

У вільний час рекомендуємо на вибір факультативні екскурсії: Прогулянка по мальовничим каналам Амстелу (16 €) або відправитись в голландську провінцію (38€). Фольклорне селище вітряних млинів Заансе Сханс - це п'ять старовинних вітряків, що прикрашають береги ріки Zaan, за допомогою яких місцеві жителі, як і багато років тому, розпилюють дошки, збивають масло, виробляють знамениту заанську гірчицю. На фабриці національного взуття, ми побачимо, як роблять дерев'яні черевички - кломпи, в яких голландці ходять до цих пір. Далі відправляємось в рибальське селище - Волендам, жителі якого живуть досьогодні в дерев'яних будиночках і ходять в національних костюмах. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептам.

Поселення і ночівля на території Нідерландів. Зустріч нового року в Амстердамі!

День 4. Брюссель - Брюгге - Гент.

Сніданок. Виселення з готелю. Преїзд в столицю Королівства Бельгії - Брюссель. Обзорна екскурсія по Брюселю.

У вільний час рекомендуємо факультативну екскурсію в шоколадно-прянкове Брюгге та Гент (52€). Брюгге - це неповторне місто з безліччю дивовижних місць: Базиліка - хранителька реліквії Святої Крові, Ратуша, Церква Святої Діви, де зберігається образ Мадонни з немовлям на руках пензля знаменитого Мікеланджело. А далі ми відвідаємо фламандське містечко Гент, яке вражає своєю середньовічною розкішшю: дзвіниця Баффруа, висотою 90 метрів, з дзвоном "Клокке Роланд", готична Ратуша, королівський палац Сінт-Йорисхоф, знаменитий Собор Святого Бавона.

Повернення в Брюссель. Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 5. Люксембург - Трір.

Сніданок. Нас чекає герцогство Люксембург! Екскурсія по Люксембургу (18€): звивисті середньовічні вулички приведуть до скельної капели Сен-Кірен, готичного собору Сен-Мішель, розкішної торгової вулиці Гранд Рю, герцогського палацу і кафедрального собору Нотр-Дам, в якому зберігається ікона Богоматері покровительки міста. А з оглядового майданчика на краю скелі, яку називають «Балкон Європи», ми побачимо захоплюючий дух пейзаж.

У вільний час рекомендуємо відвідати найдавніше місто Німеччини - Трір (30€). Ми побачимо символ міста - знамениті Чорні ворота, базиліку аулу Палатіна, побудовану імператором Костянтином, руїни імператорських терм. А також палац курфюрста і Трірський Кафедральний Собор, в якому зберігається унікальна християнська реліквія, Туніка Ісуса Христа. Переїзд в готель. 

Поселення і ночівля в транзитному готелі.

День 6. Мюнхен.

Сніданок. Переїзд в столицю землі Баварії місто Мюнхен, обзорна екскурсія в Мюнхені. У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати на вибір замок Нойшванштайн (48€+вхідний квиток).

Виїзд з Мюнхена орієнтовно 22:00. Нічний переїзд до Львова.

День 7. Львів.

Зупинка на сніданок (оплачується додатково). При наявності часу є можливість відвідати Будапешт (18€). Повернення в Україну. Перетин кордону. Прибуття до Львова орієнтовно після 23:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал.



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку до 16% на новорічний та різдвяний автобусний тур до країн Бенілюксу.

Різдвяний автобусний тур до країн Бенілюксу для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 8200 грн. замість 9318 грн. Знижка 12%.

Новорічний автобусний тур до країн Бенілюксу для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 9900 грн. замість 11786 грн. Знижка 16%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- Новорічний тур - 29.12.2017 - 04.01.2018.

- Різдвяний тур - 05.01. - 11.01.2018.

Тривалість туру: 7 днів/6 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда.  

- Проживання в готелях в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі: Берлін, Амстердам, Брюсель, Мюнхен.

Додатково оплачується: 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, розваги, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Віза 60 євро - в разі відсутності біометричного паспорту.

- Одномісне розміщення за бажанням – 110 євро (різдвяні тури), 240 євро (новорічний тур). 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Різдвяні ярмарки в 4 європейських країнах. Всього 1 нічний переїзд.
Від
8200
Рекомендуємо