Головна > Екскурсійні тури> Час побачити Рим і Флоренцію! Автобусний тур до Італії без нічних переїздів за 8999 грн.!

Час побачити Рим і Флоренцію! Автобусний тур до Італії без нічних переїздів за 8999 грн.!

Придбало 15 До завершення акції
  • Вартість
    до 10840 гривень
  • Знижка
    17%
Від
8999
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)
Осінь - ідеальна пора побачити Італію у всій красі! Адже Рим і Флоренція особливо прекрасні саме восени! 

Тільки уявіть собі увесь захват від величчі вічного міста - Риму, романтику Флоренції, де творилась середньовічна історія та затишок маленького князівства Сан-Маріно. Відчуйте справжню італійську атмосферу: сфотографуйтесь на тлі Колізею, неквапливо прогуляйтесь вузькими вуличками, скуштуйте італійське морозиво, насолодіться тонким смаком пармезану і прошутто з італійським вином. 

Маршрут: Львів – Будапешт – Відень – Флоренція – Рим – Сан-Маріно – Любляна – Блед – Львів.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів - Будапешт.

Відправлення в тур зі Львова. Зранку безкоштовні трансфери Львівський залізничний вокзал – Термінал-А». Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Будапешт і вечірня оглядова екскурсія в Будапешті. Ми проведемо вільний час в улюбленому місті прогулянок угорців – набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. 

А якщо ви бажаєте побачити мости Будапешту, то пропонуємо факультативну екскурсію (26€). Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю та пов’язують дві частини міста – Буду і Пешт.

Переїзд, поселення та нічлег в готелі на територии Угорщини.

День 2. Відень.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Відень. Екскурсія у Відні (18€). Відень по праву називають серцем Європи. Столиця Австро–Угорської імперії вражає своєю величчю і розкішшю. Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна.

У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії: Віденський ліс (36€): ми відвідаємо Абатство Святого Хреста, заснованого монахами в 12 столітті, потім зупинимося біля середньовічного замку Ліхтенштейн, а ще - обов'язково відвідаємо романтичний Баден. Величний Відень (26€): таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний. Ми побачимо Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра, химерний будинок Хундертвасера та замок Бельведер. А ще пропонуємо відвідати Скарбницю Габсбургів (18€+вхідний квиток), де зберігаються безцінні багатства.  Або відправляймося в Шенбрунн - резиденцію Габсбургів (18€+вхідний квиток). 

Переїзд, нічліг в готелі на території Австрії.

День 3. Флоренція.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Італію. Оглядова екскурсія у Флоренції. (пересування громадським транспортом - оплачується самостійно). Флоренція - це батьківщина епохи Відродження, та місто, де народилися шедеври Мікеланджело та Боттічеллі.

Вільний час в Флоренції. У вільний час рекомендуємо на вибір: поїхати в Пізу та побачити падаючу Пізанську вежу (38€). Відвідати Галерею Уффіці (23€+вхідний квиток), яка, завдяки сім'ї Медічі, сьогодні входить до числа найвідоміших і найбагатших скарбниць світового мистецтва. Прогулянка мостом Понте Веккіо та вздовж берегів річки Арно (18€). Прогулюючись тихими вулочками з майстернями ремісників, блія грандіозного палацу Пітті, ми піднимемось на площу Мікеланджело, звідки відкривається приголомшлений вид на місто, що потопає в променях сонця.

Пізнє поселення та нічліг в готелі на територии Італії.

День 4. Рим - Ватикан.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Рим. (пересування в Римі на громадському транспорті - оплачується самостійно). Оглядова екскурсія в Римі: ми відчуємо велич Римської імперії, прогуляємося вуличками, якими ступав сам Юлій Цезар, почуємо древні легенди про великих императорів, побачимо Пантеон, Римський форум, арку Констянтина, площу Іспании, Каптолій, Колізей.

У вільний час обов'язково відвідайте Ватикан (30€+вхідний квиток), щоб побачити музеї Ватикану та Собор Св. Петра. Або відвідайте грандіозний Колізей (23€+вхідний квиток) чи відправляйтесь на прогулянку по знаменитим базилікам Риму (23€).

Виїзд з Риму. Переїзд, поселення та нічліг в готелі.

День 5. Сан-Маріно - Любляна - озеро Блед.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у князівство Сан-Маріно і екскурсія по одній з найменших держав світу (26€). Столиця Сан-Маріно (носить назву, таку ж, як і сама держава) розміщена на скелі, яка нагадує великий корабель. Вид зі скелі відкривається неймовірний!

Переїзд в Словенію. У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії на вибір: гірське озеро Блед (38€), яке є справжньою перлиною країни. Або прогулянка по Любляні з місцевим гідом (18€). На правому березі ріки розташувалось Старе місто, на лівому - найвідоміше місце в Любляні Люблянський Град - старий замок, збудований ще в 10-11 століттях, а центральною частиною Любляни є Тромостов'є – три пішохідних мости, перекинутих через ріку Любляницю та прикрашених драконами.

Переїзд в Угорщину. Поселення та нічліг в готелі на території Угорщини.

День 6. Львів.

Сніданок. Виселення з готелю. Повернення в УкраЇну. Прибуття в Чоп орієнтовно о 18:00. Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно о 23:00.  Трансфер з Комплексу Терминал «А» наЛьвівський залізничний вокзал о 23.30.


Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 17% на автобусний тур до Італії

Автобусний тур Рим+Флоренція для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 8999 грн. замість 10840 грн. Знижка 17%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 22 грудня

Тривалість туру: 6 днів/5 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі (Будапешт, Флоренція, Рим).

Додатково оплачується: 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- City tax в готелях від 1 до 6 євро/ніч.

- В разі відсутності біометричного паспорту - шенгенська віза 60 євро (окрім пенсіонерів і дітей до 18 років  - оплачується тільки збір візового центру 25 євро).

- Одномісне розміщення за бажанням – 130 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінювати екскурсії в програмі туру на альтернативні, змінювати вартість та кількість факультативних екскурсій в турі, а також порядок відвідування міст по маршруту.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тур без нічних переїздів. Цікава програма та багато вільного часу.
Від
8999
Рекомендуємо