Головна > Екскурсійні тури> Літня подорож до Північної Італії зі знижкою 12%! Тур без нічних переїздів! Верона, Венеція, Зальцбург + озера Комо і Гарда!

Літня подорож до Північної Італії зі знижкою 12%! Тур без нічних переїздів! Верона, Венеція, Зальцбург + озера Комо і Гарда!

Придбало 27 До завершення акції
  • Вартість
    до 8750 гривень
  • Знижка
    12%
Від
7700
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

Італія - це країна мрій, краси, визначної історії та, зрештою, країная кохання! Тому "Бофон Мандри" підготували для вас програму найчарівнішими місцями північної Італії. 

Ви побачите місто, де народидось кохання Ромео і Джуль'єти - Верону, місто на воді - Венецію, чарівний затишний Зальцзбург, столицю моди - Мілан, найпрекрасніші озера Італії - Гарда і Комо з чарівними пейзажами та дивовижними містечками на їхніх берегах. Отримаєте безліч незабутніх вражень і зробите фото на згадку про цю неймовірну країну.

Маршрут подорожі: Львів - Зальцбург - Верона - (озеро Гарда- Мілан - озеро Комо - Бергамо) - Венеція - Львів.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів

9:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. Переїзд по території Польщі. Поселення в готелі. Ночівля.

День 2. Зальцбург

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію. Запрошуємо на обзорну екскурсію «Зальцбург з насолодою». Гармонія між чарівним ландшафтом і вишуканою архітектурою робить Зальцбург одним із найпрекрасніших міст світу. Родина Моцарта, фестивалів і бароко зі своїми вузькими кривими вуличками, середньовічними внутрішніми двориками і чудовими фонтанами, безсумнівно, залишить яскраве і незабутнє враження.

У вільний час пропонуємо на вибір факультативи:

«Гарно і весело» (16 € + вх. квиток). На околиці Зальцбурга розташувався палацово­парковий комплекс Хальбрун. Побудований в XVII столітті палац служив мисливської резиденцією архієпископа Маркуса Сіттікуса.

«Сіль ­ біле золото Зальцбурга» (16 € + вхідний квиток). Ми відвідаємо соляну печеру Бад Дюррнберг, де видобуток солі вівся ще 2500 років тому племенами кельтів. На паромі під чарівну музику ми перетнемо підземне озеро, спустимось на швидкості зі спеціальних гірок до самого дна печер. Августинська пивоварня (30 €) - поїздка до атмосферного закладу в дусі середньовіччя. 

Переїзд в Італію. Поселення в транзитний готель. Ночівля.

День 3. Верона – озеро Гарда

Сніданок. Виселення з готелю. Обзорна екскурсія по Вероні. Верону називають містом вічної любові, і шедевром італійської архітектури. Це місто підкорить нас давньоримським амфітеатром «Арена», який є третім за величиною в світі, фортецею Скаліджерів, гідної Справжньою Принцеси і прекрасного принца, і звичайно, будиночком Джульєтти.

У вільний час рекомендуємо на вибір факультативні екскурсії:

Озеро Гарда + містечко Сірміоне (33 €) - ​мальовничий куточок Італії в оточенні Альп та оливкових гаїв. Італія на Смак (18 €). Місцевий винороб запрошує нас на дегустацію смачних італійських вин.

Поселення в готелі. Ночівля.

День 4. Мілан – озеро Комо

Сніданок. Вільний час. Рекомендуємо факультативну екскурсію в «місто моди і мистецтва» ­ Мілан (38 €). Мілан ­ столиця моди і дизайну, але також і місто, багате пам'ятниками архітектури і творами мистецтва. Ми побачимо Домський Собор та всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала».                                                                     

Озеро Комо (38 €). Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, містечка в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі­ блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи.

Містечко Бергамо (38 €). ​Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо зачаровує своєю красою. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються живим минулим, тут без всяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми.

Повернення у Верону. Ночівля.

День 5. Венеція

Сніданок. Виселення з готелю. Нас запрошує красуня на воді ­ Венеція (квитки на катер ­26 €) ­ найбільш витончене і таємниче місто Італії. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби.

У вільний час пропонуємо відвідати факультативні екскурсії: 

Таємниці венеціанських каналів (23 €). Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Умілі гондольєри в смугастих футболках і капелюхах зможуть показати всю красу чудового міста. Знаменитий «Палац Дожів» (21 € + вхідний квиток). 

Виїзд з Італії. Переїзд по території Словенії. Переїзд в транзитний готель. Ночівля.

День 6. Лівів

Сніданок. Виселення з готелю. Час прибуття до Львова орієнтовно о 23:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова Комплекс Термінал «А». 

Документи для візи тут.



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 12% на автобусний тур до Італії.

Автобусний тур «Побачення в Італії» для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 7700 грн. замість 8750 грн. Знижка 12%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 31 липня

- 8, 14, 22 серпня

Тривалість туру: 5 ночей/6 днів.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах зі сніданком. 

- Страховка. 

- Оглядові екскурсії по програмі (Зальцзбург + Верона + Венеція).

Додатково оплачується: 

- Віза (консульський збір - 35 євро окрім пенсіонерів і дітей до 18 років + сервісний збір візового центру – 25 євро для всі). 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням, які не входять в турпакет. 

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150. 

- Особисті витрати, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 100 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінити екскурсії в програмі туру на альтернативні.

Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Тур без нічних переїздів. В програмі найкрасивіші озера Італії.
Від
7700
Рекомендуємо