Головна > Екскурсійні тури> Пристрасть Барселони, розкіш Лазурового узбережжя, шоппінг в Мілані та таємниці Венеції! Мега тур Європою зі знижкою 12%!

Пристрасть Барселони, розкіш Лазурового узбережжя, шоппінг в Мілані та таємниці Венеції! Мега тур Європою зі знижкою 12%!

Придбало 18 До завершення акції
  • Вартість
    до 10570 гривень
  • Знижка
    12%
Від
9300
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)
Готові до мега подорожі? Турагенція «Бофон Мандри» запрошує у неймовірно цікаву та запальну подорож до Барселони! 

На шляху до цього шаленого міста ми відвідаємо європейські столиці Будапешт і Відень, побачимо розкіш Лазурного узбережжя, красу словенського озера Блед, відчуємо романтику та пристрасть італійських міст Падуї та Венеції. 

Маршрут: Львів - Будапешт - Любляна - Мілан - Бергамо - Барселона - Монсеррат - Ніцца - Монако - Венеція - Мурано - Бурано - Егер - Львів.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Львів - Будапешт 

Безкоштовні трансфери «ж/д вокзал – Термінал-А». Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Будапешт. 

Запрошуємо на вечірню обзорну екскурсію «Шарм нічного Будапешту». Ми проведемо час в улюбленому місті прогулянок угорської знаті – набережній Корзо та фешенебельній вулиці Ваци. Для всіх бажаючих факультативна екскурсія «Ажурна прикраса Будапешту» (26€). Ми побачимо сім мостів Голубого Дунаю, які, пов’язують дві частини міста – Буду та Пешт.

Переїзд, поселення та ночівля в готелі на території Угорщини.

День 2. Любляна - Блед - Водоспад Шум. 

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Словенію в Любляну. Оглядова екскурсія в Любляні: історичний центр міста зокрема Люблінський Град - старий замок, зведений ще в 10-11 століттях., Тримістя - три пішохідних мости, перекинуті через ріку Любляницю і прикрашені драконами. У вільний час рекомендуємо на вибір факультативні екскурссії:

Гірське озеро Блед (38€). Справжня перлина Словенії. Біля західного берега озера причаївся маленький острівок, а маленьку острівну церкву прикрашає «Дзвін бажань», вважається, що вдаривши у цей дзвін здійсняться всі добрі мрії. Пропонуємо також варто відвідати Водоспад Шум» (18€).  

Переїзд, поселення і ночівля на території Італії.

День 3. Мілан - озеро Комо - Бергамо - Турин 

Сніданок. Виселення з готелю і прибуття Мілан та оглядова екскурсія в Мілані. Перед нами постане символ Мілана - Домський Собор, вітражі якого вражають своєю красою і незвичністю, а також всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала». У вільний час рекомендуємо на вибір факультативні екскурсії:

Поїздка в Турин (55€). Турин - місто прекрасних блакитних гір, парків, музеїв і кращого в світі шоколаду. Місто привабливе пам'ятками архітектури епохи бароко і музеями, неповторною красою церков і палаців. Головною пам'яткою Туріна по праву можна вважати Сидонську Капелу, де зберігається знаменита Туринська плащаниця.

Поїздка в Бергамо (38€). Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка вражають своїм середньовічним виглядом. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну італійську їжу, приправлену чудовим місцевим вином. 

Озеро Комо (38€), яке заворожує своєю  красою. Мальовнича природа, містечка в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, все це озеро Комо та його околиці.

Поїздка в Турин (38€). Головне місто італійського регіону П'ємонт, Турин - місто прекрасних блакитних гір, парків, музеїв, магії і кращого в світі шоколаду. Місто привабливе пам'ятками архітектури епохи бароко і чудовими музеями. Головна пам'ятка Турину - Сидонська Капела, де зберігається знаменита Туринська плащаниця.

Нічний переїзд в Барселону.

День 4. Барселона.   

Оглядова екскурсія по Барселоні. В рейтингу найбільш щасливих міст світу, по версії Forbes, Барселона займає третє місце. Можливо завдяки яcкравому іспанському сонцю, ласковому Середземному морю, фантастичній архітектурі. 

У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії:
 «Гауді та його творіння» (23€+вх. білет). За свою довгу історію у Барселоні появилась велика кількість площ, фонтанів, скверів, які надають їй шляхетність та чарівність. Проте саме великому Гауді, який віддав їй весь свій талант, могутній темперамент й життя, Барселона зобов’язана тому неповторному архітектурному вигляду, який приніс їй всесвітню славу.

«Вся Іспанія» (16€+вх. білет). Іспанське село є справжнім музєєм під відкритим небом, а також – відмінним місцем для покупки сувенірів. А ще ми відвідуємо оглядову площу на горі Монжуік, де відкривається панорамний вид усієї Барселони. 

Пристрасне «Фламенко-шоу» (38€). У фламенко є своя мова, яка складається зі слів, музики та руху, і кожний по-своєму говорить на ньому, розповідаючи про свої почуття. Це не просто танець, в ньому душа, характер, історія та стиль життя Іспанії. 

Поселення та нічліг в готелі.  

День 5. Барселона.

Сніданок. Вільний день в Барселоні. У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії на вибір: 
«Святиня Іспанії – гора Монсеррат» (61€). На горі Монсеррат знаходиться старовинний монастир, де зберігається образ святої діви– Чорна Мадонна.  

Поїздка в парк розваг «Порт Авентура» (43€+вхідний квиток) - величезний в Європі парк розваг та атракціонів (більше 30 атракціонів), розташований на узбережжі Коста Дорада. Він входить в десятку кращих парків Європи!

Музей футбольного клубу «Барселона» + легендарний стадіон Камп Ноу (18€+вх. білет). Стадіон Барселони приймав кращі футбольні команди світу, тут «творили» Марадона, Рональдіньо, Гвардіола.  

«Каса Міла – найбільш довершений витвір Гауді» (16€+вх. білет). Це робота Гауді , яка є проголошеною ЮНЕСКО Надбанням Людства та відома за названою «Ла Педрера».

Переїзд і поселення в готель на території Франції. 

День 6. Ніцца - Сен-Поль-де-Ванс - Канни - Прованс - Монако. 

Сніданок. Виселення з готелю переїзд на Лазурове узбережжя в Ніццу. Рекомендуємо на вибір факультативні екскурсії: 

Ніцца – Королева Лазурного Берега (18€). Англійський бульвар, Квіткови ринок, Площа Массена, старе місто, Замкова гора, Сад Альберта Першого, Набережна Сполучених Штатів. Вузькі вулочки, круті сходи, маленькі площі з терасами ресторанів...Ніцца пронизана наскрізь запашними травами Провансу.

Антіб + Сен Поль де Ванс + Канни (61€). Починаємо поїздку  з містечка Антіб, де зможемо подивитися на найкрасивіші яхти світу. Далі Сен Поль де Ванс, яке пишається своєю красою і середньовічною архітектурою. Переїзд в Канни - місто богеми та мільярдерів, рай для гурманів, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців.

Князівство розкоші – Монако (38€). Розкіш тут спокійно поєднується з помірністю, старенькі леді в діамантах їздять на рейсових автобусах, а поруч з магазинами Zara паркуються дорогі Ferrari. 
Нічний переїзд у Венецію.
 
День 7. Венеція - строви Мурано та Бурано. 

Прибуття в Італію. Оглядова екскурсія по Венеції. Квитки на катер оплачуються самостійно (26€). У вільний час рекомендуємо прогулятися Венеціанськими каналами на гондолі (26€) або на водному таксі по Гранд Каналу (36€), відвідати Палац Дожів (18€ + вхідний квиток).

Мандрівка венеціанською лагуною на острови Мурано і Бурано (48€). Острів Мурано - Венеція в мініатюрі. Протягом багатьох століть острів Мурано славиться своїм венеціанським склом. Острів Бурано - це батьківщина мереживного мистецтва - крихітний світ, який зберіг свою неповторність і унікальність.

Переїзд в Угорщину. Пізнє поселення і ночівля в готелі на території Угорщини (Будапешт).

День 8. Будапешт - Егер - Львів. 

Сніданок. Виселення з готелю. Зранку запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вх. квиток оплачується окремо). Пересування на громадському транспорті. Переїзд на Північ Угорщини. Для всіх бажаючих дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь (18€).  

Повернення в Україну. Прибуття до Львова в комплекс Терминал «А» орієнтовно а 23:00. Трансфер з Комплексу Терминал «А» до залізничного вокзалу о 23.30.


Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 12% на автобусний тур до Угорщини, Австрії, Франції, Іспанії, Італії та Словенії.

Автобусний тур до Барселони для 1-ї особи (двомісне/тримісне розміщення) за ціною 9300 грн. замість 10570 грн. Знижка 12%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 26, 30 липня

- 9, 11, 15, 24 серпня

Тривалість туру: 8 днів/7 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту. 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелі в двомісних/тримісних номерах.

- Сніданки в готелях по програмі. 

- Медична страховка. 

- Оглядові екскурсії у Будапешті, Любляні, Мілані, Барселоні, Венеції.

Додатково оплачується: 

- Віза (консульський збір - 35 євро + сервісний збір візового центру – 22 євро). 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням. 

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, додаткове харчування, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті, міські туристичні податки.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 240 євро. 

Важливо! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення. 

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Можливість побачити 6 країн в одній подорожі. 2 дні в Барселоні. Комфортабельні автобуси євро класу. Кваліфіковані гіди.
Від
9300
Рекомендуємо