Головна > Екскурсійні тури> Фьорди, водоспади і льодовикі Норвегії в грандіозному турі до Скандинавії зі знижкою 13%! Виїзд з Києва! Без нічних переїздів!

Фьорди, водоспади і льодовикі Норвегії в грандіозному турі до Скандинавії зі знижкою 13%! Виїзд з Києва! Без нічних переїздів!

Придбало 24 До завершення акції
  • Вартість
    до 18390 гривень
  • Знижка
    13%
Від
16000
Розкажіть друзям
та отримайте 5 гривень!
  • vkontakte
  • facebook
  • odnoklassniki
  • twitter
  • mailru
  • mail

Турагенція «Бофон Мандри»
Телефон:
(096) 914-33-81
Киев пр-т Вацлава Гавела, 18, павільйон 27 (ТЦ Відрадненський)

«Бофон Мандри» запрошує у тур до Скандинавії зі знижкою 12%! Відчуйте чарівне повітря навкруги. Почуйте старовинні легенди. Насолодіться красою білих ночей, найчистіших озер, ідилічних бухт і, звісно, фьйордів. Тут кожен момент особливий, неймовірний, фантастичний, перехоплюючий подих... Це Скандинавія - неймовірна земля, яку потрібно побачити хоча б раз у житті! 

Під часподорожі ми відвідаємо Швецію та завітаємо до Стокгольму і побачимо це дивовижне місто північних королів. А потім - Норвегія: фьйорди Согнефьйорд, Нерейфьйорд, Еурлендфьйорд, ущелина Сталхейм, дивовижні водоспади серед скель. Нас чекають гори Хемседала, Лердальскій тунель - найдовший у світі, знаменита Фломська залізниця, панорамний вид з висоти «пташиного польоту» з оглядового майданчика одного з найстаріших готелів Норвегії. А ще столиця вікінгів - Осло! І, звісно, не оминемо Данію і Копенгаген - місто Ганса Христіана Андерсона і Русалочки. 

Маршрут: Київ - Рига - Стокгольм - Согнефьорд - Берген - Осло - Копенгаген - Львів - Київ.

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1. Київ

Ранковий виїзд з Києва (орієнтовно о 08:30). Південний термінал. Перетин кордонів. Проїзд по Білорусії. Ночівля в Литві.

День 2. Рига - Юрмала

Сніданок. Переїзд в Латвію. Обзорна екскскурсія по столиці Латвії - Ризі. Вільний час в Ризі або факультативна поїздка в Юрмалу (23€). Повернення в Ригу. Відплиття на паромі в Швецію. Ночівля на паромі.

День 3. Стокгольм

Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в Швецію. Обзорна пішохідна екскурсія по центральній частині Стокгольма. Вільний час. Для бажаючих автобусна факультативні екскурсія «Місто на воді - Стокгольм»(26€): Королівський палац, набережена озера Мелером. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал.

Переїзд в Норвегію. Ночівля в Норвегії.

День 4. Согнефьорд

Ранній сніданок. Вільний час в околицях Согнефьорда. Або факультативні екскурсії на вибір.  Круїз по Согнефьорду (60€). Лайнер пропливе мальовничими рукавами Согнефьорда: вузький Нерейфьорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами та широкий і величний Еурлендфьорд. Незабутня поїздка по Фломській залізниці (66€). Ми побачимо все найкрутіше в Норвегії. Піднімемося на висоту 867 м над рівнем моря, сфотографуємося у мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Ущелина Сталхейм»(21€). Нас чекає захоплюючий подих краївид на ущелину Сталхейм. 

Ночівля в Норвегії.

День 5. Берген

Сніданок. Вільний час в одному з містечок Согнефьорда. Для бажаючих факультативна екскурсія в Берген - місто між сімома горами (36€). У гарну погоду ми піднімемося на фунікулері Floibanen (вхідний квиток оплачується самостійно) і побачимо прекрасний краєвид на місто, на його фіорди і на північні острови. Вільний час. 

Ночівля в Норвегії.

День 6. Согнефьорд

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в одному з містечок Согнефьорду або факультативна поїздка на льодовик Нігардсбрін (68€). По дорозі на льодовик нас чекають гомінкі водоспади, круті гори, дороги-серпантини, озера і фіорди. Або факультативна екскурсія Фруктовий рай Хардангерфьорду (68€): гірське плато Hardangervidda, з численними озерами, річками і одним з найбільших льодовиків Норвегії - Фольгефонна. Ми побачимо водоспади Ворінгфоссен, Лотефоссен, Стейндалсфоссен. Круїз по Осафьорду і Ейдфьорд. 

Ночівля на території Норвегії.

День 7. Осло

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Осло. Оглядова пішоходна екскурсія по столиці Норвегії. Ми відвідаємо Ратушу, пройдемося уздовж Гавані, побачимо Королівський палац, фортецю Акерсхюс (без входу в замок), прогуляємося по найстарішій збереженій частині міста 17 століття. Пройдемо по головній вулиці Карл Йохан, побачимо Парламент, Національний театр, Університет. Вільний час.  

Переїзд по території Норвегії в Швецію. Ночівля в Швеції.

День 8. Копенгаген 

Сніданок. Переїзд в Данію. Автобусна факультативна екскурсія «Є Данія на світі, друг Гораціо»(26€), на якій ми почуємо історію Датського королівства. Почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки. Далі відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена - Нова гавань, Кристиансборг - данський Парламент. 

Вільний час в Копенгагені. Обзорна пішохідна екскурсія в Копегагені: Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглою вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста, будівлею Біржі, побачимо церкву Святого Миколая і будинок Андерсена.

Ночівля в Данії.

День 9. Копенгаген

Сніданок. Вільний час в Копенгагені. Факультативна екскурсія «Таємниці і легенди Королівських Замків»(48€+вх.квиток): замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг. Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. 

Виїзд з Копенгагена. Переїзд по території Данії. Переправа на паромі на территорію Німеччини. Ночівля в Польщі.

День 10. Львів - Київ

Сніданок. Переїзд в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону). Орієнтовно прибуття в Київ о 6:00 насступного дня. 



Умови акції

«Бофон Мандри» надає знижку 13% на автобусний тур до норвезьких фьордів.

Автобусний тур до норвезьких фьордів для 1-ї особи за ціною 16000 грн. замість 18390 грн. Знижка 13%. 

З Бофоном за тур (вказані туристичні послуги) нічого доплачувати не потрібно. 

Дати туру: 

- 31 липня

- 12 і 22 серпня

- 4 і 11 вересня

Тривалість туру: 10 днів/9 ночей.

У вартість туру входить: 

- Проїзд комфортабельним автобусом по маршруту (виїзд з Києва!). 

- Супровід гіда-керівника по маршруту.  

- Проживання в готелях в двомісних/тримісних номерах зі сніданками по програмі. 

- Оглядові екскурсії по програмі у Ризі, Стокгольмі, Осло і Копенгагені.

- Місце на паромі в 4-місній каюті без вікна (без сніданку) + внутрішні пароми.

- Медична страховка. 

Додатково оплачується: 

- Шенгенська віза - Норвегія (консульський збір - 35 євро окрім пенсіонерів і дітей до 18 років + сервісний збір візового центру – 25 євро для всіх). 

- Факультативні екскурсії по програмі за бажанням.

- Якщо туристу більше 60 років - доплата за медичну страховку від 150 до 350 грн в залежності від віку. 

- Особисті витрати, додаткове харчування, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, проїзд в громадському транспорті.  

- Одномісне розміщення за бажанням – 290 євро. 

Важливо! Ціна дійсна на двомісне/тримісне розміщення в готелях! Якщо учасник подорожує сам, то діє підселення у тримісний номер, або обов'язково потрібна доплата за одномісне розміщення!

Один Бофон дійсний для одного учасника.  Якщо Ви хочете поїхати вдвох або компанією, потрібно придбати сертифікат на кожного. 

Учасник може придбати необмежену кількість Бофонів у подарунок. 

Придбанням Бофону Ви підтверджуєте, що згодні з умовами Договору туристичного обслуговування. 

Перед придбанням туру, потрібно обов'язково зв’язатися з «Бофон Мандри» для уточнення наявності вільних місць та строків подачі документів на візу за телефоном: 

(096) 914-33-81

У разі зміни курсу долару/євро на день оплати, вартість туру може бути скорегована на суму курсових різниць. 

Компанія залишає за собою право змінити екскурсії в програмі туру на альтернативні.

Важливо! Якщо Учасник в період туру за своїм бажанням чи в силу інших обставин не скористався всіма або частиною оплачених послуг, вважається, що такі послуги надані йому в повному обсязі.

Туристична компанія не несе відповідальність за роботу митних, прикордонних служб, погодні та дорожні умови. 

Знижка не підсумовується з іншими пропозиціями компанії. 

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надає «Бофон. Свій до свого по своє» на підставі публічної оферти.

Особливості
Без нічних переїздів в автобусі.
Від
16000
Рекомендуємо